NIEUWS

Andrew in vluchtelingenkamp Bidi Bidi

Andrew maakte onlangs beelden van UNHCR kamp Bidi Bidi, waar 300.000 Zuid-Soedanese vluchtelingen verblijven. Hij wist de verveling van de kinderen treffend in beeld te brengen.

Lees meer...

Fotografenreis Oeganda 2019

In mei 2019 vertrekken we voor 10 dagen naar Kampala. Drie intensieve dagen gaan we aan de slag met onze jonge fotografen en we trekken een kleine week met de camera door Oeganda, waarbij we ook wild life spotten, wellicht gorilla’s.
Neem voor meer informatie contact op met Bart Nijs,
Studio 38C, tel. 024 – 62 22 22 23.

Lees meer...

Vierdaagse actie in Overasselt

Het is vrijdag. De laatste dag van de roemruchte Nijmeegse Vierdaagse. Nog 30 kilometer te gaan naar de Via Gladiola. De zon komt op. Je passeert het eerste dorp en bent bijna bij je eerste koffie, mét uitzicht op de Maas. 
Bekijk de filmimpressie !

Lees meer...

Andrew wint 2e prijs Konrad Adenauer Stichting

In 2017 wist Andrew al de Award ‘Uganda’s Photographer of the Year’ binnen te slepen, net als de 2e prijs in de categorie portretfotografie. Onlangs behaalde hij de 2e prijs in een Duitse fotowedstrijd, uitgeschreven door de Konrad Adenauer Stichting. Deze keer met de foto ‘Hope in the Future’.

Lees meer...

Onze nieuwe website door BKC Media

Superblij zijn we met onze nieuwe site met het snelle bestelsysteem. We bedanken Edgar en Stephan en het hele team van BKC Media voor dit nieuwe platform dat zij ons helemaal cadeau hebben gedaan!

Lees meer...
Privacy Statement