NIEUWS

Andrew opent fotostudio in Kampala

Op 02 02 2020 opent Andrew een foto studio in Kampala samen met 3 collega’s die bij hem in dienst komen. Investeerders uit Nederland zorgden voor het benodigde startkapitaal.

Lees meer...

Andrew in vluchtelingenkamp Bidi Bidi

Andrew maakte onlangs beelden van UNHCR kamp Bidi Bidi, waar 300.000 Zuid-Soedanese vluchtelingen verblijven. Hij wist de verveling van de kinderen treffend in beeld te brengen.

Lees meer...

Vier nieuwe fotografen opleiden

Op 13 okober vertrekken we naar Kampala om vier nieuwe fotografen op te leiden. Drie intensieve dagen gaan we aan de slag met onze jonge fotografen en we trekken een kleine week met de camera door Oeganda, waarbij we ook wild life spotten, wellicht gorilla’s.
Neem voor meer informatie contact op met Bart Nijs,
tel. 0031 6 - 53.36.91.75

Lees meer...

Vierdaagse actie in Overasselt

Het is vrijdag. De laatste dag van de roemruchte Nijmeegse Vierdaagse. Nog 30 kilometer te gaan naar de Via Gladiola. De zon komt op. Je passeert het eerste dorp en bent bijna bij je eerste koffie, mét uitzicht op de Maas. 
Bekijk de filmimpressie !

Complete opbrengst naar CITSS
Overasselt is één van de dorpen die de Nijmeegse Vierdaagse doorkruist op de laatste dag. Een kleine 30.000 mensen loopt, wandelt en een enkeling strompelt langs de karakteristieke Veldschuur aan de Maasdijk, waar de bewoners van de Oude Kleefsbaan koffie en thee schenken, hun zelfgebakken cake serveren en de laatste wandelaars, die de onvermijdelijke bezemwagen achter zich weten, nog wat moed inspreken. Je mag zelf bepalen wat je geeft voor je kopje koffie of thee, maar de complete dagomzet gaat naar Camera in the Smiling Sun. Jaarlijks levert dat CITSS zo’n € 1.500 op.

Andrew wint 2e prijs Konrad Adenauer Stichting

In 2017 wist Andrew al de Award ‘Uganda’s Photographer of the Year’ binnen te slepen, net als de 2e prijs in de categorie portretfotografie. Onlangs behaalde hij de 2e prijs in een Duitse fotowedstrijd, uitgeschreven door de Konrad Adenauer Stichting. Deze keer met de foto ‘Hope in the Future’.

Lees meer...
Privacy Statement